В Одесі чоловіка, якого затримали за дрібне хуліганство випадково знайшли гранату.

Про це повідомили в поліції Одеської області.

Повідомляється, що місцеві жителі викликали правоохоронців оскільки вони побачили як невідомий чоловік справляє нужду біля зупинки громадського транспорту.

Інцидент стався на вулиці Вапняної. Поліцейські прибули туди, щоб зафіксувати дрібне хуліганство, і провели огляд порушника. В кишені у чоловіка знайшли РГД-5. За словами хулігана, він купив її у знайомого з метою самозахисту.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Тоді поліцейські провели обшук і у продавця. Вдома у нього знайшли гранату М 75. Пояснювати її походження чоловік відмовився. За даними фактами ведеться слідство.

Нагадаємо, в результаті вибуху невідомого предмета на дитячому майданчику в селі Пашена Балка Дніпровського району Дніпровської області шестеро дітей отримали травми різного ступеня тяжкості. Повідомляється, що вибух пролунав близько 20:00, коли діти гралися з невідомим предметом.