В одеському аеропорті з'являться три абсолютно нових перонних автобуси, вартість яких становитиме 18 мільйонів гривень за одного.

Компанія з Києва виграла тендер і подарує пасажирам одеського аеропорту нові перонні автобуси моделі "ТАМ VIVAIR 104WL".

Всього за 3 автобуса заплатять 55 млн 445 тис. грн, ця модель вміщує до 128 осіб за рахунок збільшених габаритів - до 3,7 метра по ширині, двері з двох бортів.

Зараз в аеропорту використовують два перронных автобуса "Neoplan" 1999 року випуску, один перонний автобус "TAM" 2018 року випуску, а також три звичайних автобуса міського класу.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що одеський аеропорт деякий час буде працювати з укороченою злітно-посадковою смугою і одним напрямком зльоту-посадки.Це пов'язано з будівництвом руліжної доріжки для нової ЗПС, пишуть місцеві ЗМІ.

Як повідомляв портал Знай.ua, росіяни не долетіли до місця призначення.

Також портал Знай.ua писав, що сотні харків'ян "не пускають" додому з Туреччини.