Подія сталася у Біляївці на Одещині, тіло чоловіка було знайдено у сквері неподалін насосної станції.

Згідно з висновком лікарів, його смерть настала внаслідок перелому черепа, повідомляють на фейсбук-сторінці "Оперативний". Поліцейські встановили, що загиблий - місцевий безхатченко.

У ході оперативних та розукових дій, правоохоронці виявили, що чоловіка забили до смерті двоє 12-річних хлопців. Як повідомляють у поліції:

"Гуляючи ввечері на вулиці, вони побачили, як той риється у сміттєвому баку, і вирішили "пожартувати". Деякий час підлітки переслідували потерпілого, закидаючи його камінням та палками, а коли він, закривавлений, упав, - залишили і пішли геть."

В ході обшуку помешкань неповнолітніх поліцейські вилучили одяг зі схожими на кров слідами, у якому хлопці були у день вбивства.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Досудове слідство відкрите за частиною 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та триває. Зважаючи, що підлітки не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність, до них буде застосовано примусові заходи виховного характеру.

За даними Знай.ua, моторошний випадок стався на похоронах в Ірландії.

Як передавав Знай.ua, на Львiвщинi двох сестер пiдозрюють у вбивствi немовляти

Крім того, Знай.ua писав про те, що запоріжанки відверто розповіли про жахи Донбасу.