Будинок Вагнера в Одесі відремонтують за 28 мільйонів.

Саме в таку кругленьку суму обійдеться реставрація будівлі за адресою вул. Дерибасівська, 16.

Йдеться про пам’ятник архітектури, будинок Вагнера, що був побудований на початку XIX століття. Тут у різні часи проживали та викладали польський поет Адам Міцкевич, російский поет Олександр Пушкін та його співвітчизник, вчений Дмитро Менделеєв.

Спочатку переможцем стала ТОВ "Синтон К", яка погодилася працювати за 28 мільйонів 145 тисяч гривень, однак потім передумали через проблеми в документах компанії.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

ПрАТ "РСУ Одесглавснаб"- стало переможцем з пропозицією в 28 мільйонів 150,5 тисяч гривень. Компанія повинна завершити роботи до 31 грудня 2020 року.

Нагадаємо, що у Києві в низці житлових будинків відремонтують під'їзди, покрівлю та теплові пункти. Загальна сума, витрачена на ремонт, перевищує 10,5 млн. Ось які столичні будинки відремонтують вже до кінця року.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що гарячої води немає і не буде: кияни в люті від свавілля комунальників. Це літо виявилося, напевно, найбільш "холодним" для мешканців столиці.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що частина Львова залишиться без води і світла: ні помитися, ні одягнутися