Одеська поліція спіймала банду молодиків, які скоїли розбійний напад та погрожували вбивством жінці.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Одеської області.

Чоловіки вимагали у жертви повернути вигаданий борг, який складав 35 тисяч доларів. Повідомляється, що злочинці постійно телефонували та погрожували розправою.

Також затриманих підозрюють у пограбуванні та побитті трьох продавців магазину. Спочатку їх били в приміщенні магазину, потім перетягли в підсобку, продовжували бити, душили, надягали на голови пакети і погрожували зброєю. Після цього вони винесли всю цінну техніку з магазину і завдали шкоди у розмірі півмільйона гривень.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Особи вже вдалося встановити. Ними виявилися 26,40 та 37-річні жителі Лиманського району. Після обшуку правоохоронцями було вилучено зброю, банківські картки та мобільні телефони.

Нагадаємо, що в Одесі судитимуть банду аферистів, які шантажували своїх жертв оприлюдненням фактів про їхнє інтимне життя. Очолював банду 26-річний одесит, який втягнув в свій "бізнес" з братами і одного неповнолітнього знайомого. Шахраї призначали чоловікам зустрічі і таємно знімали їх на камеру.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів тому не повернувшись додому.