Громадянин Соціалістичної Республіки В'єтнам Ву Нгок Хуй, який в минулого року відстояв право на своє ім'я, успішно захистив дисертацію у Одеському національному політехнічному університеті.

Студент обрав тему дисертації "Моделі і методі динамічного формування контенту в залежно від характеристик системи прийому-передачі".

Тепер Ву Нгок Хуй отримав вчений ступінь кандидата технічних наук.

Нагадаємо, що нещодавно в Одесі засудили жінку, яка повісила листок з образливими словами на дверях своєї знайомої. Даний інцидент трапився цього літа. Повідомляється, що жінки мали перепалку і одна із них вирішила прикріпити листок з нецензурною лексикою на дверях іншої.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Аркуш був повішений таким чином, що кожний хто заходив у під'їзд міг бачити це. У суді жінка визнала свою провину, але сказала, що у неї "не було іншого вибору".