В Одеській області чоловік спалив будинок хлопця, який зустрічався з його донькою. Таким чином горе-батько вирішив висловити свій протест.

35-річний палій, випивши алкоголю вдався до крайнощів. Повідомляється, що чоловік був вкрай незадоволений спілкуванням своєї доньки з її новим кавалером.

Вогонь встиг знищити дах, перекриття будинку та майно господарів. За оцінками рятувальників, причиною пожежі стало занесення джерела запалення ззовні.

Палія правоохоронці виявили у селі Маяки, де той проживав. 35-річний чоловік зізнався, що скоїв підпал в стані алкогольного сп'яніння і зважився на цей крок дізнавшись, що його дочка в який раз послухалася його, і поїхала до свого хлопця в інше село.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві в результаті пожежі загинув чоловік, рятувальники знайшли тільки обвуглені рештки.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Туреччині на південний захід від відомого курортного міста Бодрум спалахнула масштабна пожежа.

Також Знай.uа писав, що 10 червня в одеській психіатричної лікарні на вулиці Воробйова стався потужний пожежа.