В Одесі невідомий чоловік вирішив оселитися в будинку-трейлері. Місцеві жителі повідомляють, що новий сусід відмовляється представлятися і показувати документи поліції.

На зауваження небажаний сусід не реагує. За словами місцевих жителів, приїзд поліції також результатів не приніс.

Таким чином, чоловік проживає на цьому місці вже близько 4-х місяців. З кожним днем кількість сміття через нього у дворі лише зростає.

Нагадаємо, що нещодавно Ковель сколихнула страшна трагедія: неповнолітній хлопець напав із ножем на трьох осіб. Внаслідок нападу загинула жінку, повідомляють у ГУНП Волинської області.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жертвами нападу стали сусіди підлітка: 41-річна жінка, 44-річний чоловік та їхня 16-річна донька. Загинула матір. Причини вбивства поки не відомі, у поліції припускають помсту.

Нагадуємо, що днями у Харкові вирок суду почув чоловік, який на різдво влаштував п’яну різанину.

Як повідомляв портал Знай.ua, мати в Одеській області постраждала від рук рідної доньки.

Також Знай.ua писав про те, що на Франківщині чоловік не витримав знущання брата над матір'ю та розстріляв з револьвера.