Хвиля акцій протесту охопила всю Україну і Одеса теж не пасе задніх. Нещодавно дайвери пірнули у воду з табличною "Ні капітуляції", щоб привернути увагу громадян.

Яскраві фото вже підірвали мережу, адже тепер така табличка красуватиметься в підводному музею на дні Одеської затоки.

Зазначимо, що протестують одесити не тільки у воді, але й на суші. Так, коли був візит Президента України місцеві жителі вийшли з плакатами та лозунгами проти капітуляції. Володимир Зеленський вирішив не ігнорувати цю подію і відвідав міні-мітинг особисто.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що вчора у День захисника України, 14 жовтня, в центрі Києва проходив марш "Ні капітуляції", в якому брали участь тисячі мітингувальників. Зі сцени організатори мітингу звернулися до президента Володимира Зеленського з вимогою створити єдину українську формулу щодо Донбасу.

Як повідомляв Знай.uа президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою вшанували пам'ять загиблих захисників України.

Сайт Знай.uа оприлюднив інформацію про те, що копи перевірять всі автобуси, які прямують до Києва.