25 листопада 2018 року Україні повідомили про те, що їхніх моряків взяли в полон російські прикордонники. Росіяни пішли на таран та обстріляли судно українців.

Близько дев'яти жахливих місяців утримання і нарешті моряки потрапили додому. Це сталося 7 вересня 2019 року і цей день став для багатьох особливий.

Андрій Эйдер - наймолодший з полонених моряків. Одеситу було всього 18 років, коли українські кораблі були захоплені, вже в СІЗО він відзначив своє 19-річчя. Після звільнення хлопець вирішив одружитися зі своєю дівчиною і стати офіцером.

В'ячеслав Зінченко - в СІЗО йому виповнився 21 рік. Родом він із Білгорода-Дністровського. Вдома його чекала велика сім'я. в СІЗО переосмислив життя і зараз подорожує по Україні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Юрій Без'язичний – йому 29 років, каже, що тепер нікуди не поспішає, адже головне те, що він удома. Тут його чекали мама і сестра. Батька, який також був військовослужбовцем, не стало. Зараз хлопець пережив операцію та планує продовжити службу.

Напомним, Украина встретила своих героев.

Как сообщал портал "Знай.uа", в ЕС требуют выдать Цемаха любой ценой.

Также Знай.uа" писал, суд освободил еще одного фигуранта дела о сбитом МН17.