В Одесі ранкові хмари швидко зникнуть, та починаючи з середини дня погода буде ясною. Цілий день синоптики прогнозують без опадів.

В Одесі сьогодні 15 жовтня погода приготувала теплий і ясний день. Температура повітря зранку +12, вдень прогріється до +18 градусів. Хмари з'являться на небі тільки у другій половині дня, та не зіпсують своєю появою ні настрій, ні погоду одеситам.

Єдине що може зіпсувати сьогоднішній день, це самопочуття, яке через досить низький атмосферний тиск, який прогнозують 762 мм рт ст, може даватись взнаки людям з чутливістю до перепадів тиску. Проте, якщо наперед подумати, як убезпечити себе від впливу низького тиску атмосфери, то і це не затьмарить цей день.

Вітру в Одесі зранку не спостерігалося. У обід, о 12:00 від подує з півдня, а після обіду і до вечора з південного заходу рухатиме повітряні маси зі швидкістю 2-3 метри за секунду.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

15 жовтня вшановується пам'ять святого Кипріана. Ясне небо цього дня передвіщає, що невдовзі буде морозно. А якщо на Кипріана сильний дощ і льодяний вітер – на студену зиму. У цей час відбувається ранній перехід середньодобової температури повітря через відмітку в 0 градусів Цельсія.

Нагадаємо, що протягом дня температура буде річною .

Як повідомляв портал Знай.uа в неділя відзначається важливий церковне свято.

Також Знай.uа писав про те, що синоптики склали прогноз погоди.