В Одесі обрали міру покарання чоловікові, який скоїв смертельну ДТП з двома дітьми.

Моторошна аварія трапилася ще в березні 207 року. Повідомляється, що чоловік, який випив трохи алкоголю та сів за кермо авто. На вулиці Інзовскій він збив двох підлітків - 11 та 17 років, які йшли в попутному напрямку біля узбіччя дороги.

Старший хлопчик загинув через набряку мозку, молодший отримав незначні тілесні ушкодження і на наступний день після ДТП виписався з лікарні.

У суді чоловік заявив, що не збирався їхати кудись, проте важливий дзвінок клієнта змусив одесита сісти у авто. Горе-водію призначили 4 роки позбавлення волі. Також суд на 2 роки заборонив керувати транспортними засобами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак реальне покарання замінили на 2 роки умовного терміну. Обвинуваченому також доведеться відшкодувати 6 525 гривень, витрачених на проведення експертиз.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині сталася масштабна ДТП за участю маршрутного таксі. Про це повідомляє інформаційний портал "Перший Криворізький"

Як повідомляв портал Знай.uа, через надзвичайно велику кількість ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.uа писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.