Одеситка Катерина Фелліні отримала міжнародну премію EyeEm Awards на Berlin Photo Week і звання найкращого фотографа року. Її робота під назвою "Тонкий еротизм" стала кращою в категорії "Портрет".

Переможниця співпрацюватиме з командою EyeEm. Її чекають в British Journal of Photography, Format, інтерв'ю, лекції та фотоподії, робота з партнерами та клієнтами EyeEm.

Також в конкурсі були представлені роботи в категоріях "Мобільна фотографія", "Подорожі", "Вулична фотографія", "Пейзаж", "Мінімалізм", "Архітектура", "Креатив", "Фотожурналістика", "Їжа".

Фелліні зазначила, що ця перемога для неї ще й нагадування собі про те, що вона, насамперед, фотограф і важливо присвятити цій справі якомога більше часу. Дівчина обожнює свою роботу і обіцяє далі радувати своїми шедеврами.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, на всесвітньому конкурсі класичного співу "Кардіфського голосу", який проходив у Британії, переміг український співак з баритоном.

Як повідомляв портал Знай.uа, Усик підкорив українців виконанням гімну після перемоги над Візерспуном, відео.

Також портал Знай.uа писав, що Усик прокоментував першу перемогу в хевівейті.