Одесити продовжують пошук безвісти зниклого Сергія Кириченка.

На Одещині небайдужі волонтери ще досі розшукують 40-річного чоловіка, який зник ще 6 жовтня поточного року в районі дач біля с. Кордон.

Дана місцевість складна і тут неймовірно багато пагорбів та круті спуски до води. Волонтери зазначають, що вже прочісували кожний метр, але наразі жодних знахідок не було. Повідомляється, що прочісували кілометри доріг і прилеглих до дач територій.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Пошуки зниклого Сергія ускладнюються тим, що дана місцевість багата на важкодоступні ділянки, що суттєво ускладнює процес.

Чоловік 40 років пішов з дому в районі дач в Лиманському районі с. Кордон 6 жовтня о 19 годині і з тих пір про нього нічого не відомо. На чоловікові були світлого кольору, спортивні штани, чорна куртка, кросівки чорного кольору з салатовими шнурками.

Якщо хтось володіє будь-якою корисною інформацією, то просять повідомити координатора пошуків: 0674827700 Сергій - керівник громадської організації Кращі Люди Одеси.

Нагадаємо, що в Одесі сталося смертельна ДТП. Горе-водій забрав життя пішохода і зник з місця події.

Як повідомляв раніше портал Знай.uа, в центрі столиці, ввечері 24 липня рятувальники дістали з озера Верховина тіло чоловіка.

Також портал Знай.ua писав,що в Одесі трапилася моторошна ДТП. Необачний водій Infinity задавив людину.