Президент України вкотре ламає стереотипи. Цього разу Володимир Зеленський вирішив змінити номенклатурну традицію в Одесі.

Традиційно, представлення нового керівника Одеської області проходило в будівлі ОДА на Проспекті Шевченка, але Президент Зеленський вирішив змінити це.

Зараз, коли глава держави вже в Одесі, його чекають біля будівлі Одеської філармонії. Таким чином, Президент України показує, що він готовий зустрічатися з одеситами у неформальній обстановці.

Такий варіант правильний і дуже доречний, адже це показує, що Президент дійсно готовий слухати і не ховатися від непочутих українців, адже вчора Одеса була в числі однієї з основних тем.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, український президент Володимир Зеленський спілкувався з журналістами 12,5 годин. Не дивлячись на запинки і непонятки, це найкраща комунікація, яку міг надати лідер держави. Такий висновок зробив політолог і експерт з міжнародної та внутрішньої політики Українського інституту майбутнього Юрій Романенко в своєму Telegram-каналі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський уп'яте поспілкувався з Меркель, подробиці: "Наша найпотужніша зброя".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський відкрито розповів про свою ідеологію, мовне питання не головне: "Це розколює людей".