11 жовтня Володимир Зеленський прибуде до Одеси з робочим візитом.

Про це повідомляє прес-служба Одеської обласної державної адміністрації.

Зазначимо, що під час вчорашнього прес-марафону Зеленський також анонсував свій візит в цю область, щоб представити нового голови Одеської ОДА Максима Куцого. Нагадаємо, днями Кабінет міністрів погодив призначення Куцого на посаду керівника Одеської області.

Нагадаємо, український президент Володимир Зеленський спілкувався з журналістами 12,5 годин. Не дивлячись на запинки і непонятки, це найкраща комунікація, яку міг надати лідер держави. Такий висновок зробив політолог і експерт з міжнародної та внутрішньої політики Українського інституту майбутнього Юрій Романенко в своєму Telegram-каналі.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський уп'яте поспілкувався з Меркель, подробиці: "Наша найпотужніша зброя".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський відкрито розповів про свою ідеологію, мовне питання не головне: "Це розколює людей".