Стало відомо, від яких захворювань жителі Одещини помирають найчастіше. Нагадаємо, що чисельність населення упродовж січня-липня 2019 зменшилася на 3694 особи.

Згідно із статистикою Одеської області, кількість явного населення становить 2,376 мільйона жителів.

За вісім місяців поточного року у регіоні народилися 11 986 дітей, у той же час померли 20 285 осіб. На першому місці серед хвороб, які стають причинами смерті жителів регіону – хвороби системи обігу кровообігу, які складають понад 65% від загальних причин смертей. На другому місці – різноманітні новоутворення – понад 14%. Зовнішні причини смерті складають трохи більше 6%.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що з дитинства ви напевно чули про захворювання "краснуха". Однак багато хто так і не знають, які симптоми супроводжують цього недугу. Що таке краснуха, як її лікувати, а головне, як убезпечити себе від вірусу – читайте в нашому матеріалі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", за 2018 рік в Україні вже третій чоловік помирає від дифтерії. Цю інформацію повідомила у своєму Facebook популярна журналістка Ірина Заславець.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що відомий лікар Євген Комаровський розповів про найбільш важливі моменти в вакцинації проти дифтерії.