Президент України розповів, кого б хотів бачити у кріслі мера Одеси. На думку глави держави така посада є найважливішою у місті.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Зеленский рассказал, кого он поддержал бы на выборах мэра в Одессе.

Geplaatst door 048.ua - сайт города Одессы op Donderdag 10 oktober 2019

Володимир Зеленський вважає, що гідним кандидатом на цю роль є Андрій Андросов (продюсер та ведучий передачі "Що"? "Де?" "Коли?").

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте за словами слуги народу сам Андросов наразі не виявляє бажання йти у політику. Хоча сам Зеленський переконаний, що сама така людина і потрібна місту.

"Мені дуже подобається Андросов, але він не хоче в політику. Він нормальний, чесний, інтелектуальний. Він - особа Одеси. Він з Одеси. Дуже подобається. До речі, звертаюся: Андросов, може ти передумаєш?", - заявляє президент

Також Зеленський наголосив, що посада мера є найважливішою у місті і навіть губернатор не зрівняється з цим.

"Найголовніше, це навіть не губернатор. Губернатор, він займається областю, він стежить, він від президента. Він повинен знати, які проблеми. А мер, особливо такого міста, як Одеса... Там має бути людина, який одесит, мені так здається, і якого всі поважають", - сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, питання від Знай.uа змусило Зеленського на мить забути про політику.

Раніше Знай.ua повідомляв, Володимир Зеленський емоційно розповів про свій графік.

Також Знай.ua писав, що Зеленський сказав, чого ще не робив на посту президента.