Тиждень майже закінчився і скоро одесити зможуть насолодитися вихідними. Ми підібрали для вас список найяскравіших подій, які відбудуться у місті 11-12 жовтня. Не пропустіть!

ТАРАНТІНОМАНІЯ

У Філармонії не обмежуються класикою, а щосили шукають нові, сучасні звучання. Найближчим часом тут відбудуться відразу два неформатних концерту - "Тарантіноманія" 12 жовтня і "Джазовий Майкл Джексон" - 15 жовтня.

Вартість квитка: 250-700 грн.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

THE HARDKISS

В Одесу їде український гурт з європейським рівнем звучання - "The Hardkiss". Ексклюзивний акустичний концерт колективу відбудеться на сцені музкомедії 15 жовтня.

Вартість квитків - 400-1550 грн.

АРТХАУС КЛУБ: ОФЕЛІЯ

Любителів некомерційного кіно чекають в Вітальні Hub на черговій зустрічі "Артхаус клубу". 11 жовтня тут покажуть екранізацію однієї з найвідоміших п'єс в світі "Гамлета" Вільяма Шексипа – фільм "Офелія".

Вартість квитків - 100 гривень.

ВІРШІ З ЯНІНОЮ СОКОЛОВОЮ

Ще одне літературний захід, але в менш офіційній обстановці відбудеться 14 жовтня в Urban Music Hall. Тут виступить актриса, журналістка і телеведуча Яніна Соколова.

Вона прочитає найвідоміші вірші видатних українських авторів. Глибину слів підкреслить музичний джазовий акомпанемент.

Вартість квитків - 300-600 грн.

Нагадаємо, що Одеса чекає: "Укрзалізниця" запустила додаткові рейси до "перлини моря", повний список

Раніше портал "Знай.ua" писав, що одеситам заборонять обніматися: копи озвучили дивну заяву, містяни в ауті

Також портал "Знай.ua" інформував, що Одесу заполонив неймовірний сморід: містяни тікають із пляжів