Глава України Володимир Зеленський відповів на слова Геннадія Труханова, який порівняв Президента з "хлопчиком у публічному домі".

На ці слова Президент відповів з нотками гумору: "Приємно, що ми так виглядаємо, що можна нас назвати хлопчиками, а життя, вона таке: приходять хлопчики, і дядьки йдуть".

На жаль, президент ще не знає хто із його партії міг би скласти конкуренцію діючому меру Одеси. Зеленський зізнався, що йому до вподоби Олександр Андросов.

"Може, подумаєш, Олександр? Мер такого міста, як Одеса, міста непростого, і туристичного, і портового, і з своїм шикарним колоритом, історією, талановитими людьми, мером такого міста повинен бути одесит, людина, яку всі поважають. Потужна людина, яка зможе… Одесити, ходіть до Андросова і говорить йому, щоб ішов в мери. Я його підтримаю", - відповів Зеленський

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Щодо нардепа від "Слуги народу" Олексія Леонова, якого вважають найбільш імовірним суперником Труханового на мерських виборах, то президент сказав лише, що знає цього "нашого хлопця".

Нагадаємо, що Зеленський терміново мчить до Одеси: слуга народу готує два "сюрпризи", - перлино, зустрічай

Як повідомляв Знай.ua, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок.

Також Знай.ua писав, як розпізнати депутатів-хамелеонів, які маскуються під "Слугу народу".