День та вечір в Одесі будуть ясними, прийшовши на зміну похмурому ранку. Вранці йтиме сильний дощ. Удень та ввечері опадів не очікується.

Така погода протримається 11 жовтня весь день. У повітрі відчуваються зранку плюсова температура, +10 °C, ненадовго принесе бажане тепло, проте значний порив вітру, який переміщує повітряні маси з півдня, при швидкості 5-7 м за секунду можуть зіпсувати настрій одеситів.

У цей день обіцяють високу вологість, близько 93% у повітрі, буде здаватися на кілька градусів прохолодніше. Тому теплий одяг буде дуже доречним.

Досить низький атмосферний тиск 761 мм рт ст, може даватися взнаки людям, які страждають метеочутливістю та стати випробуванням для серцево-судинної системи.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Хмари не зникнуть з неба над містом протягом дня. А температура повітря підніметься до +18 лише по обіді близько 15:00 години.

В середині дня вітер змінить напрямок на південно-західний та послабшає, до 4,9 м/с.

Сонце розбудило одеситів о 07:07, а заховається за обрій о 18:20. День стає дедалі коротшим, та наближає нас до настання холодів. Тож, бережіть себе і гарного дня!

За даними Знай.ua, в Україні стане тепліше, але не скрізь.

Як передавав Знай.ua, яке сьогодні свято - історія і традиції

Крім того, Знай.ua писав про те, синоптик повідомила про відступ нічних заморозків, кому пощастить