В Одесі до чоловіка під капот його автівки пробралася змія. Моторошні кадри з'явилися у мережі.

Повідомляється, що одесит вирішив не завдавати шкоди плазуну, а самотужки звернувся до директора зоопарку Ігора Белякова.

Експерт заспокоїв наляканого водія. Повідомляється, що чоловік не постраждав. Хоча не всім так може пощастити. На жаль, багато схожих ситуацій закінчуються для людей лікарнею.

За зовнішніми ознаками відрізнити отруйну змію від неотруйної досить складно. Як правило, отруйні змії мають щілиноподібну "котячу" зіницю, проте, є винятки. Якщо ви не впевнені з якою змією маєте справу, ви повинні вважати її отруйною!

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На території України найчастіше можна зустріти Гадюку звичайну. Це отруйна змія 60 – 70 см. завдовжки. Колір гадюк – від сірого до чорного, характерною ознакою є темна зигзагоподібна смуга вздовж тіла.

Нагадаємо, що на Львівщині змія вкусила літню жінку та дитину. Зараз вони перебувають у реанімації, а за їхнє життя борються лікарі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", за перший місяць літа Азовське море встигло настільки прогрітися, що вода почала буквально кишіти медузами, причому розміри їх велетенські.

Також "Знай.ua" писав, що від укусу змії постраждав львів'янин.