У Вінниці небо майже весь час буде хмарним, вдень можливе невелике прояснення. Без опадів.

Зранку плюсова температура, +7 °C, не принесе бажаного тепла, через пориви вітру, який переміщує повітряні маси з півдня, при шВидкості 5-6 м за секунду та високій вологості, близько 73% у повітрі, буде здаватися на кілька градусів прохолодніше. Тому теплий одяг буде дуже доречним.

Досить низький атмосферний тиск 733 мм рт ст, може даватися взнаки людям, які страждають метеочутливістю та стати випробуванням для серцево-судинної системи.

Хмари не зникнуть з неба над Вінницею протягом дня. А температура повітря підніметься до +17 лише по обіді близько 15:00 години.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

В середині дня вітер змінить напрямок на південно-західний та послабшає, до 2,5 м/с. Також прорветься небо, ближче до вечора подарувавши трішки тепла місту на Південному Бузі.

Сонце розбудило вінничан о 7:15, а заховається за обрій о 18:33. День стає дедалі коротшим, та наближає нас до настання холодів. Тож, бережіть себе і гарного дня!

За даними Знай.ua, в Україні стане тепліше, але не скрізь.

Як передавав Знай.ua, яке сьогодні свято - історія і традиції

Крім того, Знай.ua писав про те, синоптик повідомила про відступ нічних заморозків, кому пощастить