В Одесі очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Без опадів.

Така погода протримається 10 жовтня весь день. У повітрі відчуваються зранку плюсова температура, +14 °C, ненадовго принесе бажане тепло, проте значні пориви вітру, який переміщує повітряні маси з півдня, при швидкості 7-4 м за секунду можуть зіпсувати настрій одеситів.

У цей день обіцяють високу вологість, близько 85% у повітрі, буде здаватися на кілька градусів прохолодніше. Тому теплий одяг буде дуже доречним.

Досить низький атмосферний тиск 758 мм рт ст, може даватися взнаки людям, які страждають метеочутливістю та стати випробуванням для серцево-судинної системи.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Хмари не зникнуть з неба над містом протягом дня. А температура повітря підніметься до +19 лише по обіді близько 15:00 години.

В середині дня вітер змінить напрямок на південно-західний та послабшає, до 3,3 м/с.

Сонце розбудило одеситів о 07:06, а заховається за обрій о 18:21. День стає дедалі коротшим, та наближає нас до настання холодів. Тож, бережіть себе і гарного дня!

За даними Знай.ua, в Україні стане тепліше, але не скрізь.

Як передавав Знай.ua, яке сьогодні свято - історія і традиції

Крім того, Знай.ua писав про те, синоптик повідомила про відступ нічних заморозків, кому пощастить