Міський голова Одеси Геннадій Труханов відправив себе у щорічну відпустку з 9-го по 21 жовтня (відповідне мерське розпорядженням №1382 датоване 7-м жовтня).

Так, мер міста вже вкотре покидає свій пост. Нагадаємо, що Труханов вже відпочивав у серпні. Він нібито не витратив 3 дні під час відпустки в 2016-2017 році і 3 дні в 2017-2018 року. Тому мер вирішив, що час настав саме тоді.

На період відпустки виконання обов'язків міського голови покладено на першого віце-мера Анатолія Орловського.

Також нагадаємо, що раніше Геннадій Труханов відправився в чотиреденне відрядження в Брюсель для отримання вигаданої нагороди. Одеський міський відправився у Європу для отримання нагороди Європейської фестивальної асоціації (УЄФА). Наразі розпорядження вже встигли прибрати з сайту мерії, проте воно збереглося на сайті.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як писав Знай.ua Суд над Трухановим у Одесі: Саакашвілі розсекретив підступну схему, хочуть виправдати

Раніше на Знай.ua Суд над Трухановим в Одесі: оголосити вердикт меру завадили "міни", люди підозрюють недобре