Одеситка Тетяна Воротіліна, яка через моторошну аварію втратила ногу встановила національний рекорд, здолавши Київський марафон менше ніж за п'ять з половиною годин.

42,2 кілометри пробігла одеська рекордсменка без супроводжуючих. Своїми емоціями Тетяна вирішила поділилася в мережі. Дівчина написала, що дуже щаслива і це був дійсно її забіг.

Тетяна Воротіліна - тенісистка, у 2015 році влітку вона стала жертвою ДТП, в якому отримала безліч серйозних травм та втратила більше двох літрів крові.

В одеситки ціла колекція протезів, в тому числі для виходів у світ на підборах. Крім того, дівчина збільшила тривалість ранкових пробіжок з 5 кілометрів до 10.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"В результаті цієї аварії я зробила відкриття: дізналася, що в світі дуже багато добрих людей. Дуже багато, навіть зовсім незнайомі мені допомогли, і завдяки цьому я жива", — говорить Тетяна.

Нагадаємо, що скелелаз встановив новий світовий рекорд: неймовірне досягнення

Як раніше писав Знай.ua, український плавець Михайло Романишин встановив унікальний рекорд.

Також портал писав, що до Києва - на своїх двох: одеський Форест Гамп замахнувся на небачений рекорд, кадри потужного старту.