Одеським партульним, які дубинками і кулаками "вибивали" з чоловіків зізнання в крадіжці оголосили про підозру.

Скандальні кадри потрапили в мережу нещодавно. На них двоє правоохоронців застосовують фізичну силу, аби вибити показання. Катування, яке чітко видно на камері розбурхало мережу.

Моторошний інцидент трапився, коли двоє патрульних на одеському вокзалі затримали двох осіб на незаконній основі та відвезли у відділок. І там влаштували чоловікам кривавий самосуд. Відомо, що поліцейські кулаками вибивали зізнання у скоєнні крадіжки золотої прикраси.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

В свою чергу на ситуацію вже встигли відреагувати у Нацполіції. Зазначається, що до суду подано клопотання про обрання поліцейським запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

За вчинене підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Нагадаємо, що відомий одеський блогер та журналіст Богдан Осинський став жертвою побиття зі сторони поліцейських. Одесит розповів, що в його домівку нахабно вломилися правоохоронці.

Як повідомляв Знай.ua, голова Дніпропетровської поліції, який нацькував КОРД на чесний патруль, виявився шанувальником "совка".

Також Знай.ua писав, що гарячий кавказець задав жару путінському ОМОНу.