Черговий скандал прогримів в одній із одеських маршруток. Горе- водій проігнорував, що в його салоні знаходиться крадій, який ще і в додачу поліз на нещасну жінку з кулаками.

Ситуації, де водії маршруток показують свої "кращі" сторони лунають майже кожного дня. В соцмережах не одноразово обурюються щодо поведінки маршрутників. Ось і недавно водій маршрутки №145 став "героєм" мережі.

"Сьогодні, близько 7 вечора їхала на роботу. За класикою, троє затиснули біля виходу. Я спіймала за руку одного з цих виродків у себе в сумці!!! Звичайно, моя реакція була бурхливою!!! Але неприємно інше: водій, бачачи, що один з грабіжників кидається до мене в бійку, просто продовжує рух і нуль реакції!", - написала постраждала пасажирка

Ситуацію проігнорували і люди, які були з жінкою у салоні. Зазначимо, що там була присутня велика кількість чоловіків.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Авторка публікації наголошує на тому, щоб люди були обачними і уважними, адже сьогодні за вашу неуважність можна дорого поплатитись.

Нагадаємо, що маршрутник встановив рекорд хамства в центрі Львова, ні пройти ні проїхати: відео свавілля

Також портал "Знай.ua" писав, що поведінка водія маршрутки Луцьк-Трускавець обурила пасажира. Мужчина за кермов постійно лаявся, курив і голосно слухав російську попсу.

Нагадаємо, що у дніпровському трамваї помер чоловік, через це рух зупинили на годину.