Одесит відсудив у сусідів 20 тисяч доларів через зіпсований ремонт.

Київський райсуд задовольнив позов одесита, який вимагав майже 600 тисяч гривень за зіпсований ремонт.

Інцидент трапився ще в 2010 році, коли через значну кількість опадів дах квартири відповідачів почах розвалюватися, що в подальшому призвело до зрушення стін.

Одесит змушений був зробити капітальний ремонт, аби усунути негаразди вже у своїй квартирі. Проте не зважаючи на вклад сил і грошей історія з сусідньою квартирою знову повторилася.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У 2016 році він повністю змінив дах над своїм житлом і замінив підлогу. При цьому, згідно будівельно-технічної експертизи, його ремонт прийшов в непридатність через аварійній стан суміжної квартири.

Пізніше стало зрозуміло, що сусідньою квартирою вже не користувалися більше 20 років. Всередині давно утворився грибок і цвіль, а підлога заросла зіллям.

Враховуючи ці обставини, суд задовольнив позов одесита і зобов'язав недобросовісних сусідів відшкодувати йому 595,2 тисяч гривень матеріального збитку.

Нагадаємо, що поплатився за любощі з чужою жінкою: чоловік відсудив у коханця кругленьку суму - "Справа не в грошах"

Також портал писав, що справа ПриватБанку Коломойський відсудив у Ахметова космічну суму

Знай.ua інформував, що вбивство під прикриттям пожежі? У справі "Токіо Стар" намітився несподіваний поворот