Національна комісія встановила нові тарифи на розподіл природного газу для 44 українських газових компаній.

Відповідна послуга "Одесагазу" з 1 листопада буде коштувати 96 копійок за кубометр (без ПДВ). У даний час тариф становить 36 копійок за куб. Таким чином розцінки зросли майже в три рази.

Варто нагадати, що експерти зазначають, що опалювальний сезон принесе українцям підвищення цін на газ - тарифи підскочуть на 20-25%. Вже з жовтня ціни на газ почнуть зростати, а до закінчення опалювального сезону тариф на блакитне паливо для українців може зрости з 6 грн до 8,5 грн за кубометр.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Щодо сьогоднішньої ціни на газ, то вона буде коливатися в межах 5,5-6 грн за кубометр - це вже з урахуванням податку і всіх платежів. Хоча ще в минулому році Кабмін планував підвищити тариф майже до 10 грн.

Нагадаємо, українцям встановили нову абонплату, скільки доведеться викласти восени.

Як повідомляв портал Знай.ua, мільйони українців можуть забути про субсидії.

Також Знай.ua писав, українці віддадуть останні копійки за загальнобудинкові лічильники.