В одеській школі №11 розгорівся гучний скандал. Причиною масових скарг стала їжа, яку подають дітям у їдальні.

Скандальні кадри розмістили у мережі. На них чітко видно, що суп який дають дітям подається разом із огидними черв'яками.

"Ось такий суп з "білком", за словами працівників школи, дають дітям на обід вже тиждень! І це після масового отруєння у школі № 11", - поскаржилися одесити.

Скарга на сайті з'явилася ввечері 7 жовтня, поки на неї ніяк не відреагували. У департаменті освіти і науки повідомили, що інформація про цю подію їм ще не надійшла.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, що дана школа мала і раніше проблеми з якістю їжі. Нещодавно порушення санітарних норм призвело до масового харчового отруєння 53 дітей.

Нагадаємо, що у Львові з'явилась петиція від небайдужого жителя міста Андрія Волинця, який просить владу міста втрутитись у справи шкільних їдалень та заборонити продаж снеків, чипсів та вафель, мотивуючи це їх шкідливими якостями.

Як повідомляв портал Знай.ua, у вінницькому "Особливому театрі" акторами стали діти з синдромом Дауна та аутизмом.

Також Знай.ua писав про те, що у їдальні Львівської облради депутатам пропонують смачні та недорогі страви