Слідчі ДБР повідомили про підозру у катуванні двом інспекторам управління патрульної поліції в Одеській області.

Про це повідомив директор бюро Роман Труба.

Моторошний інцидент трапився, коли двоє патрульних на одеському вокзалі затримали двох осіб на незаконній основі та відвезли у відділок. І там влаштували чоловікам кривавий самосуд. Відомо, що поліцейські кулаками вибивали зізнання у скоєнні крадіжки золотої прикраси.

"Психологічний тиск, погрози розправи, застосування гумового кийка, приниження — ось методи, якими правоохоронці хотіли отримати потрібні свідчення від громадян", - розповідає Роман Труба.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Такі випадки не новина. Поліцейські доволі часто використовують подібні методи для отримання бажаного.

Нагадаємо, що відомий одеський блогер та журналіст Богдан Осинський став жертвою побиття зі сторони поліцейських. Одесит розповів, що в його домівку нахабно вломилися правоохоронці, які навіть не показали документів. Моторошний інцидент трапився близько 10 вечора, саме тоді до нього завітали копи по причині гучної музики.

Як повідомляв Знай.ua, голова Дніпропетровської поліції, який нацькував КОРД на чесний патруль, виявився шанувальником "совка".

Також Знай.ua писав, що гарячий кавказець задав жару путінському ОМОНу.