Одеський баскетболіст став срібним призером чемпіонату світу.

Євген Балабан, який входить до складу збірної України став срібним призером чемпіонату світу з баскетболу 3х3 серед молоді, який проходив у китайському Ланьчжоу.

Зауважимо, що в одеському баскетболі це буде перша медаль такого рівня. У матчі з аргентинцями наші співвітчизники були швидше суперника, більше комбінували, а ось в грі з голландцями наздоганяти з самого початку довелося вже українцям, що вони, втім, і зробили.

В середині матчу гра була вже рівною, а потім гравці збірної України додали агресії і вийшли вперед. У фінальному матчі сильнішими виявилися все-таки росіяни.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав Знай.ua, 19-річний захисник "Манчестер Юнайтед" Макс Тейлор переміг рак, і вже відновив тренування з командою U-23.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мессі відібрав головний "титул" у Роналду.

Також портал писав, що найкрасивіший гол за всю історію футболу: подвійний удар "ножицями" у Таїланді підірвав світ, відео шедевра