Під Одесою сталася смертельна ДТП. Автівки, які не поділили дорогу забрали життя людини і покалічили ще четверо.

Моторошна аварія сталася 6 жовтня неподалік від села Кароліно-Бугаз. Зіткнення сталося між машинами маркою "ВАЗ" і Opel Astra.

У результаті ДТП один учасник одразу загинув на місці, а ще четверо були госпіталізовані. Серед постражладих було дві дитини.

За попередніми даними оперативників, водій "Ваза" виїхав на зустрічну смугу. Від отриманих травм 60-річний чоловік загинув на місці. За попереднім висновком лікарів, він був п'яний.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Водій Opel Astra і троє її пасажирів, серед яких - два малюка, отримали травми різного ступеня тяжкості. Всі вони потрапили в лікарні.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині сталася масштабна ДТП за участю маршрутного таксі. Про це повідомляє інформаційний портал "Перший Криворізький"

Як повідомляв портал Знай.uа, через надзвичайно велику кількість ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.uа писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.