В Кілії Одеської області мати трьох дітей пограбувала церкву.

Повідомляється, що інцидент стався в старовинній Свято-Миколаївської церкві.

Жінка одразу прийшла до храму з величезним рюкзаком аби прихопити з собою чашу для пожертвувань і потім викинути її у ставок.

Одеситка вирвала чашу зі стенду, яка знаходилась біля церковної лавки.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Скандальні кадри вмить розлетілись мережею, на них чітко видно як крадійка чітко виконує свій план. Раніше горе-мати вже мала проблеми із законом через аналогічні ситуації.

Вкрадене після затримання зловмисниці поліцейські знайшли у ставку Центрального парку, куди вона його і викинула.

Нагадаємо, що львів'янин залишив у церкві голі стіни.Про крадіжку поліції Стрийського відділу повідомив 23-річний отець-диякон одного з місцевих православних храмів. Він розповів, що з приміщення церкви зникли золочені підсвічники та радіомікрофон, загальна вартість яких сягнула понад 11 тисяч гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харківській області затримали чоловіка, який намагався обікрасти власну птахофабрику

Також Знай.ua писав про те, що Вінницький суд виніс вирок двом жінкам, які вкрали 15 тис грн у довірливих жителів міста.