Одеського волонтера Лучезара Панфілова обвинувачують у зґвалтуванні неповнолітньої. Про це повідомили у ГУ НП області.

Зазначається, що обвинувачення на адресу волонтера озвучила 17-річна вихованка центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Світанок». Наразі її слова перевіряють.

Зі слів дівчини, вона з подругами напередодні скоїли втечу з реабілітаційного центру. Їх виявили волонтери вночі, на вулиці, та вирішили зранку повернути до центру. Потерпіла стверджує, що з дівчатами до ранку залишили Панфілова, який примусив її вступити із ним у статевий зв'язок. Лікарі поки що не озвучили результату огляду дівчини.

Лучезар Панфілов

Однак видання «Думська», посилаючись на слова захисника Панфілова, зазначає, що у квартирі волонтера зараз триває нібито незаконний обшук, а ситуація може бути «помстою ювенальних чиновників за участь Панфілова в пошуку дітей та захист їхніх прав».

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

За словами адвоката, дівчинка і раніше висувала звинувачування у зґвалтуванні різним людям, а «заяву проти Лучезара було написано о 3:00».

Як повідомляв Знай.ua, у Васильківському районі Дніпропетровської області 47-річний чоловік тривалий час знущався над своєю 14-річною падчеркою.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що під Києвом розбійник-рецидивіст побив фермера, який захищав корову

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що трагедія з прикордонником приголомшила Харківщину.