На півночі Одеської області люди взяли на виховання загублену самочку оленя.

Ще маленьку тваринку випадково знайшли просто у кукурудзі. Налякане оленя шукало маму, проте вона так і не прийшла.

Рішення про те щоб, забрати оленя до себе на виховання прийняв глава сім'ї. Було вирішення продати теля, аби вигодувати беззахисну тварину. Манюню, так тепер називають нового члена родини годували спочатку виключно молоком, проте згодом до раціону добавились інші смаколики.

"Для неї виноград – найсмачніше. Молдова, дамські пальчики, щось таке. Ось простий висить – вона навіть не підходить. Гладіолуси мої, троянди теж любить", — сміється Марія Осадко.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Тварину обожнюють усі. Вона стала новим найкращим другом правнуку та завжди рада усім гостям села.

Манюня дружелюбна та лагідна, вона завжди бігає навколо своїх і любить бути в курсі усіх справ. Батьки не сильно турбуються, якщо раптом самочка приведе потомство. Готові до усього.

"Нехай будуть оленята, адже вона для мене як дитина. Дуже дорога стала всім нам",- розповідає Марія Осадко.

Нагадаємо, що обери свого Рекса: одеситів запрошують на фестиваль безпритульних тварин

Як повідомляв портал Знай.uа, експерти з'ясували, чому чотирилапі улюбленці нападають на людей: неймовірне дослідження про собак

Також портал Знай.uа писав, що вже третій рік бездомним котам і собакам у Чорнобильській зоні допомагає міжнародна організація волонтерів.