В Одесі, як завжди багато яскравих та цікавих подій. Куди піти не тільки на вихідних, але й у будні? Ми вам зараз допоможемо.

ВИСТАВКА КАКТУСІВ

Любите колючі рослини? Тоді 4-6 жовтня ефектна експозиція кактусів у садовому центрі "Ваш сад" саме для вас. Виставковий зал садового центру заповнять рослини, поїдаючі комах, і різноманітні сукуленти.

Вхід на виставку вільний.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

ДЖАЗ В СОБОРІ

У соборі святого Павла, відомому в народі як Кірха, тривають неординарні концерти. 4 жовтня тут лунатиме запальний джаз.

Любителів хорошої музик потішать одразу двома акустичними концертами і все це абсолютно безкоштовно.Музиканти виконають як композиції в класичному джазовому стилі, так і в нео-класика, джаз-модерн та етно-фьюжне.

Вартість квитків 150-450 грн.

ДИСКОТЕКА ДЛЯ ДІТЕЙ

Якщо ваше чадо марить про дискотеку, а до повноліття ще далеко, пропонуємо зводити його в арт-центр. Віри Холодної. 4 жовтня тут відбудеться справжня підліткова дискотека.

Дрес-код: одяг білих або все відтінки отруйних квітів. Вартість квитків - 300 грн.

VERNON HILL BAND

6 жовтня в джаз-клуб Перон №7 здригнеться від візиту легендарного американського саунд-продюсера, піаніста і вокаліст Vernon Detroit Hill. Музикант вважається одним з піонерів Neo Soul, які стояли біля витоків так званого "відродження чорної музики" в 1970-х.

Нагадаємо, що 4 жовтня стартує найбільший технічний фестиваль Old Car Land!

Як повідомляв портал Знай.ua, під Дніпром обирали найпривабливішу козу

Також Знай.ua писав про те, що головна театральна подія осені – фестиваль "BALLET OPEN SPACE"