Сьогодні, 4 жовтня, в Одесі сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. Вранішній дощ із грозою повинен закінчитися до обіду, а ввечері очікується сильний дощ.

Температура повітря прогріється в Одесі до +14 - +19. Вода у Чорному морі становитиме +14. Південний вітер зі швидкістю 5-8 м/с.

Атмосферний тиск, трішки вищий за норму, 753 мм рт ст, та висока вологість повітря до 82% може датимся взнаки людям з проблемами дихальної та серцево-судинної сиситеми. Проте до вечора вологість повітря знизиться. Проте не дивлячись на капризи погоди, не забувайте створювати свій настрій власноруч.

Сьогодні сонце розбудило одеситів о 6:58 ранку. Заховається за обрій о 18:33. День став трішки кооротшим, але від цього не менш привабливим.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За інформацією Знай.ua, "обрані" українці зустрінуться віч-на-віч зі справжньою осінню.

На сайті Знай.ua писали, що синоптики обіцяють дощову активність в Україні, кому ж "пощастить"

Крім того, Знай.ua писав про те, що у цей день вшановується святий мученик Євстафій.