Розлючені мешканці Ланжеронівського узвозу повстали проти новобудови, через яку їхні будинки дали тріщини. Одеситка розмістила на своїй сторінці фейсбук відео будівельних робіт. Вікторія Ронеллі обурено пише:

"Труханів готовий убити більше 100 чоловік заради будівництва на Ланжеронівському узвозі 1! Ми так цього боялися і це вже відбувається!!! 24 квартири під загрозою обвалення на польському спуску 6а!!!! Нам стає страшно знаходиться в квартирах ми боїмося за своє життя і життя наших дітей. Сьогодні почали бурити палі під восьми поверхові апартаменти за адресою Ланжеронівський спуск, 1 на глибину понад 15 метрів і наш будинок відразу відчув це на собі, а ось і перші результати "зміцнення схилів" відразу в декількох квартирах пішли тріщини!!!"

На інформаційному стенді, розміщеному біля будмайданчика, йдеться, що будівельники займаються зміцненням схилу і стабілізацією зсувних процесів. Площа забудови становить 1006 квадратних метрів.

Проте, ще до початку зміцнення було відомо, що на цьому місці хочуть побудувати комплекс апартаментного типу з паркінгом. Дозвіл на побудову готелю видало управління ДАБК Одеської міськради ще у лютому 2019 року.

За інформацією Знай.ua, Труханов відправився в чотиреденне відрядження в Брюсель для отримання вигаданої нагороди.

На сайті Знай.ua писали, що у Одесі розлючена юрба атакувала мерію.

Крім того, Знай.ua писав про те, що у Труханова з'явився серйозний суперник, хто побореться за крісло мера Одеси.