Вчора, 2 жовтня, до Одеського морського порту завітав зірковий голлівудський актор, який перебуває у Україні, Том Круз.

Олександр Зубик, перший заступник начальника адміністрації порту повідомив, що пасажирський термінал порту відвідала продюсерська група зіркового американця. Разом вони оглянули кілька локацій з видами на вантажні причали. Також актор спільно зі своїм супроводом завітав до 22-поверхового готелю "Одеса". Голівудських представників цікавили естакада порту та Потьомкінські сходи.

За словами Олександра Зубика, про майбутній фільм, локації для якого підбирає акторська група, відомо не багато, лише те, що стрічку буде знято у стилі "шпигунського екшну". Окремо кінематографістів зацікавили фасад та великий хол морського вокзалу, а також кілька приміщень у торговому центрі "Гранд-Європа".

Портові працівники, на славу, потішили групу кінематографістів, продемонструвавши високу ступінь делікатності. Адміністрація порту зазначила, що всі залишалися на своїх місцях, і в ході відвідування гавані "не було журналістів і натовпів шанувальників, ніхто не просив зробити селфі".

Як уже писав Знай.ua, американці висміяли візит актора до Зеленського.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що Андрій Богдан підказує не тільки Зеленському.

Портал Знай.ua повідомляв, що Том Круз підкорив серце дружини Садового у Львові.