Сьогодні, 3 жовтня, крізь ранкові хмари, у Одесу увірветься сонце. День буде теплим і яскравим, і нагадає одеситам, якими можуть бути лагідні обійми золотої осені.

Температура повітря прогріється в Одесі до +18 - +21. Вода у Чорному морі становитиме +16. Південний вітер зі швидкістю 6-7 м/с "підігріватиме" одеситів і гостей міста.

Атмосферний тиск, трішки вищий за норму, 753 мм рт ст, та висока вологість повітря до 88% може датимся взнаки людям з проблемами дихальної та серцево-судинної сиситеми. Проте до вечора вологість повітря знизиться і ніщо не затьмарить чудового вечора. Насолоджуйтесь подарунками природи, та не забувайте створювати свій настрій власноруч.

Сьогодні сонце розбудило одеситів о 6:56 ранку. Заховається за обрій о 18:35. День став трішки кооротшим, але від цього не менш привабливим. Синоптики обіцяють з 12:00 дня і до самого вечора безхмарний чудовий день.

За інформацією Знай.ua, "обрані" українці зустрінуться віч-на-віч зі справжньою осінню.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На сайті Знай.ua писали, що синоптики обіцяють дощову активність в Україні, кому ж "пощастить"

Крім того, Знай.ua писав про те, що у цей день вшановується святий мученик Євстафій.