Депутатам Верховної Ради дев'ятого скликання нарахували першу повноцінну зарплату.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За офіційними даними найбільшу зарплату цього місяця забрав Антон Кіссе, який отримав перемогу у 142-му окрузі. Йому нарахували 45 тисяч гривень.

А ось депутати "Слуги народу" Степан Чернявський та Ігор Васильківський трохи відстали, цього місяця їхня зарплата склала 43 тисячі гривень.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Перша зарплата Олександра Ткаченка від округу №141, який також входить до партії "Слуга Народу", склала 42 тисячі гривень. Олексій Гончаренко від округу №137, який тепер у партії "Європейська Солідарність", заробив 31 тисячу гривень.

Анатолій Урбанський, який був присутній на 3-ох засіданнях з 15-ти отримав лише 29 тисяч. Причина пропусків наразі залишається невідомою.

Депутати від "Слуги народу", які перемогли з одеським округах, а саме Артем Дмитрук (№133), Олег Колєв (№134), Олексій Леонов (№135), Олександр Горенюк (№136), отримали всі за 42 тисячі гривень.

Нагадаємо, що нардепам жорстко нагадали про зарплату, суми космічні: "Не менше 100 тисяч..."

Знай.uа писав, нова Верховна Рада отримає підвищення зарплат від Зеленського: українці заздрісно дивляться на цифри.

Також портал писав, що розуміє тисячі українців: названо зарплату Зеленського, Порошенко і поруч не стояв.