Відомий одеський блогер та журналіст Богдан Осинський став жертвою побиття зі сторони поліцейських.

Про це він особисто повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Прошу допомоги всіх - колег, активістів, друзів, однодумців... До мене додому в районі 10 вечера постукали поліцейські...

Geplaatst door Богдан Осінський op Dinsdag 1 oktober 2019

Одесит розповів, що в його домівку нахабно вломилися правоохоронці, які навіть не показали документів. Моторошний інцидент трапився близько 10 вечора, саме тоді до нього завітали копи по причині гучної музики.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Один з них різко смикнув двері, вдаривши мене їй в обличчя, а потім вдерся за мною. Їх було троє – два хлопці і дівчина. Один з них, бородатий зайшов в мою квартиру бризнув мені з балончика в обличчя і почав бити, після чого закував у наручники. Дівчина відібрала телефон і видалила запис", – написав блогер.

Побиття продовжилося в машині, коли Осинського затягли силою і змусили сидіти там.

Нагадаємо, що блогер, який побив ветерана АТО, відповість по заслугах: "Зек Артур перетворився на півника Артура"

Як повідомляв Знай.ua, голова Дніпропетровської поліції, який нацькував КОРД на чесний патруль, виявився шанувальником "совка".

Також Знай.ua писав, що гарячий кавказець задав жару путінському ОМОНу.