Триває 7-ий день бігового марафону, в якому бере участь Іван Єфанов. Нагадаємо, що хлопець поставив за мету пробігти з Одеси до Києва за 11 днів.

Основна мета - привернути увагу українців до проблеми людей з обмеженими можливостями. Крім цього Іван, таким чином, хоче зібрати кошти на реабілітацію Михайла Ращенко, який 4 роки тому потрапив у страшну ДТП в Одесі.

Бігун розповів, що за його планом він мав долати 50 км за день, однак зараз одесит відстає на 30 км. Причиною цього став нічліг, який не так просто знайти.

Також він зазначив, що на 7-й день бігти набагато легше, навіть незважаючи на раптово піднявся сильний вітер. Навантаження, каже Іван, поступово увійшла у звичку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Іван Єфанов зізнався, що долає км за 7 хв. Це приблизно 7-8 годин разом із зупинками. За кілька годин йде на старт і фініш забігу. 9 годин займає здоровий сон, і ще якийсь час виділяємо на щільний обід.

Нагадаємо, що до Києва - на своїх двох: одеський Форест Гамп замахнувся на небачений рекорд, кадри потужного старту

Як повідомляв портал Знай.uа, українські лучники потрапили в "яблучко" і встановили новий світовий рекорд.

Також портал Знай.uа писав, четверта ракетка світу Еліна Світоліна зізналася в коханні Україні.