В Одесі після чергової хвилі отруєння багато шкіл взялися массово вдосконалювати систему харчування, аби не вляпатись в черговий скандал і не підірвати здоров'я дітей.

Постачальники запропонували нову систему організації харчування, завдяки якій учні та викладачі зможуть вживати смачну, здорову і, головне, безпечну їжу.

Автором ідеї виступила компанія "Фабрика смаку", де зазначили, що головний плюс такої системи харчування полягає в заміні приготування багатокомпонентних страв на централізовані постачання заморожених напівфабрикатів, виготовлених спеціально під програму шкільного харчування. Таким чином, мінімальна присутність людського фактора в процесі приготування їжі, гарантує її безпеку.

Дані продукти харчування постачаються тільки за умови сертіфікату якості продукту. Дана процедура обіцяє зменшити ризик харчового отруєння до мінімуму.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, більше жодних макаронів: одеських школярів нагодує персональний шеф-кухар

Раніше, Знай.ua повідомляв, страви для депутатів Київради від 12 грн.

Також Знай.ua розповідав про те, в яких школах Києва скасують традиційні їдальні.