Неподалік села Миколаївка, що у Білгород-Дністровському районі сталася смертельна ДТП. Відомо, що з обриву зірвався трактор, який забрав із собою життя водія.

Попередньо встановлено, що причиною моторошної аварії стала втрата контролю кермування над машиною. Унаслідок чого 40-річний чоловік, який їхав по польовій дорозі вздовж хилу втратив кермування і перекинувся.

"Зараз поліцейські встановлюють всі обставини події і вирішують питання про внесення відомостей до Єдиний реєстр досудових розслідувань за ст. 286 (порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України", — повідомили Білгород-Дністровському відділі поліції.

Нагадаємо, у селі Стопчатів, водій 28-річний чоловік на "Ореl-Vекtrа 2.0 І" збив місцеву, неповнолітню дівчину. Вона йшла по узбіччю, аж раптом водій наїхав на неї і без крихти совісті втік з місця події.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, вибігли з маршрутки: під Дніпром авто протаранило групу дітей, - маленьке янголятко не врятували

Також Знай.ua писав про те, що у Києві любитель дрифту збив двох людей і протаранив три авто: дикі кадри