На Одещині мешканці навколишніх сіл перекрили рух автотранспорту на трасі Р-33.

Таким чином на відрізку між Кучурганами і Роздільною, поруч з селищами Павлівка та Степанівка стоять десятки розлючених людей, яким набридли лише пусті обіцянки ремонту дороги. Тому не дивно, що місцеві жителі взяли ініціативу у свої руки.

Пікетувальники пропускають лише дітей і спецтранспорт чи ритуальним процесіям. Люди вимагають зробити понищену дорогу, яка стає причиною не одної ДТП.

Нагадаємо, що обіцяний, і навіть розпочатий ремонт шляху був виконаний лише на 70%, з грубими технологічними порушеннями. Не був покладений верхній 3 шар покриття, а це значить, що за зимової негоди на цьому місці знову утворюються ями, і навіть те, що вже було зроблено, буде марно.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що подібна ситуація трапилася під Львовом. Там у одному з сіл люди вийшли з мирною акцією протесту на трасу Львів- Ужгород. Протестуючі вимагають відремонтувати ділянку дороги Стрілки – Мшанець, про яку навесні місцевий священник Роман Гром зняв кліп.

Як повідомляв портал Знай.ua, євробляхери запланували провести у Києві черговий мітинг

Також Знай.ua писав про те, що мітингувальники виступили проти рішень українського уряду