В Одесі назначили нового прокурора Одеської області.

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка підписав наказ про призначення Максима Вихоря на нову посаду.

Згідно з даними декларації у Вихора є дружина двоє донечок та син. У власності нового прокурора Одещини перебуває житловий будинок площею 58 кв. м у Голій Пристані, а також автомобіль Volvo.

Також повідомляться, що Максим Вихор раніше працював у СБУ в Одеській області.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що стало відомо, що в кінці жовтня 2019 року політична партія "Слуга народу" на з'їзді збирається обрати нового главу фракції. Про це повідомляє перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

Як повідомляв портал Знай.ua, нардепи провалили голосування за скасування депутатської недоторканності. Причому проти голосували ті, хто підняв тему обов'язкового скасування депутатської недоторканності на щит своєї передвиборчої боротьби – "слуги народу".

Також портал Знай.ua писав, що депутати Верховної Ради не підтримали всіх запланованих законопроектів, тому що залишили робочі місця.