У місті Ізмаїл оштрафували горе-батька, який завдав тілесних ушкоджень 8-річному сину.

Про це повідомила прес-служба обласного Управління Нацполіціі.

Інцидент трапився, коли чоловік у стані алкогольного сп’яніння накинувся з кулаками на свою дитину, коли та відмовилася поїсти.

У поліцію звернулася стурбована мати хлопчика, жителька Ізмаїла.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як з’ясувалося, вона залишила сина вдома з чоловіком, а коли повернулася, побачила на обличчі дитини синці. Жінка побоюється що інцидент може повторитися, тому звернулася до поліції.

Свій вчинок чоловік намагався виправдати вживанням алкоголю.

"Відносно порушника було складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства) КУпАП", – повідомили правоохоронці.

Нагадаємо, що "Зачинявся з дітьми в туалеті і...": дніпрянка благає про допомогу, чоловік-тиран перетворив життя сім'ї на пекло

Як повідомляв раніше Знай.uа , що викрили злочинну групу, яка протягом двох років тримала в заручниках 32 людини, влаштувавши на окремій території "трудовий табір".

Також Знай.uа писав про те, що доерівники Кіровського інтернату в селі Таврійське, що в Запорізькій області використали людей з інвалідністю як робочу силу на присадибних ділянках.